• PEILENDOEJEZO.NL

 

Transparantie
De mediastrategie ontwikkeld voor het eerste volledig transparante peilingbureau van Nederland: peilendoejezo.nl van kunstenaar Coralie Vogelaar. Tevens tekstredactie van de publicatie ‘A tot Z-peilinggids’. Advieswerkzaamheden voor de subsidieaanvraag van Peilendoejezo.nl.

Veel aardiger
‘Wat vindt u van Maurice de Hond? Kunstenaar Coralie Vogelaar stelde deze vraag de afgelopen maanden maar liefst duizend keer. Met haar mobiele enquêtebureau reisde ze door de twaalf Nederlandse provincies. Een van haar belangrijkste conclusies: ‘Nederlanders zijn veel aardiger dan uit de peilingen blijkt.’ De Groene Amsterdammer – 22/05/2014.

Peilendoejezo.nl
Zijn al deze opiniepeilingen wel waar? In de zoektocht naar een antwoord op deze vraag heeft kunstenaar Coralie Vogelaar het eerste volledig transparante peilingbureau Peilendoejezo.nl opgericht. Ze heeft hierbij de Nederlandse bevolking ook gevraagd wat we vinden van de grootste peiler van ons land: Maurice de Hond. De A tot Z-peilinggids is een blik in de peilkeuken van peilendoejezo.nl.

 

Data: 2012 – 2014
Website: www.peilendoejezo.nl