• ISH

 

Hoofd PR
Het ontwikkelen en uitvoeren van het strategisch communicatie- en marketingplan voor cross-over dansgezelschap ISH. Dit bevatte onder andere: de interne en externe communicatie, ontwikkeling van de huisstijl, bijdragen aan subsidieaanvragen, ontwikkelen van de merchandise en acquisitiemateriaal.

 

Naast de ontwikkeling van de bedrijfsidentiteit heb ik bij cross-over dansgezelschap ISH de communicatie en marketing verzorgd voor de volgende producties:

* THIS is ISH (2012)
* HyperISH (2012)
* MonteverdISH (2011)
* GravitISH (2011)
* ISH a way of life (2010)
* HerculISH (2010)
* Ego Clash (2010)
* STORMISH – Who the F*** ISHakespeare? (2010)
* BoyISH/GirlISH (2009 – 2010)

Inventieve en creatieve ideeën
Karin van de Wiel heb ik leren kennen als een intelligente denker die haar inventieve en creatieve ideeën zeer vaardig weet om te zetten naar marketing- en communicatiestrategieën voor diverse, uiteenlopende doelgroepen. Ze weet de balans tussen inhoudelijke integriteit en commerciële belangen hierbij goed te bewaken.

 

Daarnaast heeft ze verscheidene succesvolle campagnes voor online en offline media opgezet, geleid en uitgevoerd. Bovendien heb ik Karin leren kennen als een enthousiaste meedenker die door haar gestructureerde wijze van werken collega’s prettig weet mee te nemen in de beoogde doelstellingen van het marketing- en communicatie proces.

Referentie: C. Ritsma – directeur Benefitsyou en voormalig zakelijk leider Stichting Balls/ISH

ISH
Met een ongekende energie en drive brengt cross-over dansgezelschap ISH, onder leiding van artistiek leider Marco Gerris, streetskills en andere kunstvormen samen in unieke en dynamische voorstellingen. Naast de voorstellingen geeft ISH demo’s en workshops op festivals, scholen en bij bedrijven. ISH reist ook met educatietrajecten door binnen- en buitenland.

 

Website: www.thisisish.com