• EVERY NERVE

 

Jaarlijkse publicatie
Ieder jaar maakt de Master of Theatre-opleiding DasArts een publicatie over het eerste semester van het onderwijsprogramma. Voor het contextprogramma ‘Every Nerve’ heb ik deze jaarlijkse publicatie van de opleiding gerealiseerd. Van conceptontwikkeling, inhoudelijke en productionele coördinatie tot tekstredactie, briefing van de vormgevers en drukwerkbegeleiding.

 

Wat voor een impact kunnen live performances hebben? Deze vraag hebben de studenten, hun mentoren, gastdocenten en kunstenaars zichzelf gesteld. Verschillende journalisten, curatoren en publicisten hebben de activiteiten van deze groep op de voet gevolgd. Zij verwoorden in het magazine hun eigen observaties en ervaringen omtrent deze thematiek.

 

Publicatie: Every Nerve

Strategische communicatieplan
Naast het ontwikkelen en produceren van het magazine, houd ik mij voor de opleiding ook bezig met advies- en uitvoerende werkzaamheden voor de afzonderlijke activiteiten en events van DasArts. Ook heb ik een strategische en operationeel communicatie- en marketingplan ontwikkeld voor de masteropleiding.

DasArts
DasArts is een internationale master theater van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK). Tijdens besloten en publieke evenementen worden de uitkomsten van het onderzoek van de studenten gedeeld met het publiek. Ieder jaar wordt een publicatie gemaakt over een onderdeel van het onderwijsprogramma.

 

Data: 2013 – heden
Website: www.dasarts.nl
Foto’s: Thomas Lenden
Ontwerp: Rutger Vos